emunda.net - PC игри, кодове(чийтове), файлове, онлайн игри

Понеделник, 24 Януари 2011 14:40

PETA дават награда на кървава флаш игра

Rate this item
(0 votes)

Флаш игрите на Adult Swim са популярни със своята вулгарност, насилие и неприлично съдържание. Това обаче не пречи на най-голямата организация за защита на животните в света PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) да избере едно от произведенията на Adult Swim за наградата „Приятелски настроена към животните игра”. Играта се казва “Polar Bear Payback” и вкарва геймърите в ролята на настървена полярна мечка, която избива хората по особено брутален начин.

„Показването на убиването на животни за тяхното месо, козина или просто като спорт в негативна светлина кара хората да се замислят, че това е грешно”, казва президентката на PETA Ingrid Newkirk. “Благодарна съм на Adult Swim, че помагат за разгласяването на този проблем в комерсиалните среди.”

В играта анонимната полярна мечка е омазана с човешка кръв и се е втурнала да избива всички видове хора, започвайки с ловци на китове и тези, които практикуват „спорта” на биене на бебета тюлени с бухалки. За да си възвърне кръв, мечката може да яде риба или директно да отхапе и да изсмуче кръвта от черепите на човешките си противници, след което да ги изплюе на пода и да позволи на малките бебета тюленчата да си поиграят с оглозганите кости.

източник: kaldata.com

Добави коментар


Анкета

Какво искате да добавим ?