emunda.net - PC игри, кодове(чийтове), файлове, онлайн игри

Понеделник, 24 Януари 2011 14:41

Need for Speed: Shift 2 Unleashed ще се появи на 8-и март

Rate this item
(0 votes)

Поредното заглавие в света на Need for Speed е продължението на полу-симулацията Shift, появила се през 2009г. Играта ще излезе в Европа на 8-и, а в САЩ - на 10-и март. Освен обявените дати, EA споделиха и доста информация с феновете на виртуалните състезания.

В Shift 2 Unleashed ще бъде интегрирана функцията, позната на геймърите от Hot Pursuit Autolog, която позволява на приятели да следят статистиките и рекордите си и да си пращат предизвикателства. EA споменават, че Autolog е пожънала голяма успех в предната игра и най-вероятно ще стане част от Need for Speed жанра.

Играта ще съдържа в себе си 40 „събития”, разделени на няколко категории. Single Player е стандартният, познат на всички режим, където играчът се състезава с изкуствен интелект. Old vs. New е нов тип състезание, в което стари и изпитани автомобили ще премерят сили срещу модерните си еквиваленти, а Manufacturer Showdown ще представи битки между някои от най-легендарните автомобили за титлата „Най-добра спортна кола”.

Shift 2 Unleashed ще бъде с подобрен енджин, нова иновативна камера, закачена за шлема на шофьора, нощни състезания и автентично деградиране на пистите и автомобилите. Освен всички тези подробности, EA съобщиха и съдържанието на лимитираната колекционерска версия на играта, която ще позволи на геймърите да започнат директно с 3 ексклузивни автомобила: Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV, и Lamborghini Murciélago LP640.
източник: kaldata.com

Добави коментар


Анкета

Какво искате да добавим ?