emunda.net - PC игри, кодове(чийтове), файлове, онлайн игри

Неделя, 15 Юли 2012 18:43

Microsoft обяви новите допълнения към Summer of Arcade

Rate this item
(0 votes)

Преди пет години Microsoft излезе с идеята да раздвижи Xbox Live Arcade платформата през горещите летни дни като създаде няколкоседмична промоция, която включва нови различни игри всяка седмица и специални сделки и оферти, които да окуражават геймърите да свалят нови неща през време от годината, когато нямат кой знае какво друго за правене. И днес традицията продължава.

И така, за да отпразнува петата годишнина на Summer of Arcade, Microsoft реши да раздаде в лимитирано количество ексклузивни неща (само за сваляне, разбира се) от две от най-популярните си Xbox Live Arcade игри - Minecraft и Trials Evolution. На 18. юли всеки потребител на Xbox Live, който посети Summer of Arcade в XBL Dashboard-a, ще може да се радва на допълнения от двете игри.

За Minecraft – „Вземете безплатно ексклузивен Summer of Arcade Skin Pack, посещавайки Xbox LIVE experience на своя Xbox 360 по време на промоцията. Пакетът ще съдържа скинове за петте игри от Summer of Arcade.“ А за Trials – „Всяка седмица от Summer of Arcade ще можете да сваляте безплатен трак за Trials Evolution, вдъхновен от всеки нов гейм рилийз на Summer of Arcade.“ Също стартираща на 18. юли е Tony Hawk’s Pro Skater HD, игра, чиито допълнения за първи път излизат за сваляне през Summer of Arcade.
Автор: T.Павлов
Източник: kaldata.com

1 Comment

  • Comment Link nTZuXVvCsE Вторник, 26 Февруари 2013 03:40 posted by nTZuXVvCsE

    buy tramadol online cheap tramadol renal dosing - tramadol hcl 50 mg compared to oxycodone

    Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Добави коментар